Zo wil ik wonen!

Hoe Sjtadshaof eruit komt te zien, bepaal jij. Binnenkort vindt je hier meer informatie over de woningen.

Wonen in Roermond

Wonen in Sjtadshaof

Sjtadshaof wordt een nieuwe buurt aan de zuidoostkant van Roermond. Met een gevarieerde mix van verschillende types koopwoningen. Dat is wonen op een mooie, groene plek aan de rand van de stad, in een woning die helemaal bij jou past.

Wat je ook wil doen, in Sjtadshaof zit je altijd in de buurt. Je bent zo in het winkelcentrum Donderberg of in het gezellige stadshart van Roermond, voor een drankje met vrienden of een middagje shoppen. Ga je graag de natuur in? Dan pak je de fiets en trek je de uitgestrekte bossen in van Nationaal Park de Meinweg. En met de auto rij je direct de A73 op. Zo kun je alle kanten op!

Winnaar Woonwens Enquête

Bij deze willen wij iedereen bedanken die de Woonwens Enquête heeft ingevuld. We zijn heel erg blij dat er zoveel mensen zich nu al betrokken voelen bij Sjtadshaof in Roermond.

De winnaar van de cadeaubon voor het invullen van de Woonwens Enquête actie is Paul Goossens geworden. Paul woont in de Roermondse wijk Hoogvonderen, c.a. 250 meter van het nieuwbouwplan Sjtadshaof. Omdat hij regelmatig zijn hond uitlaat waar Sjtadshaof gaat komen was hij zeer benieuwd welke woningen er worden gerealiseerd. Paul denkt dat de bereikbaarheid van de A73 één van de grote voordelen van dit nieuwbouwplan is.

Binnenkort zullen de eerste schetsen van de woningen worden gepresenteerd. Wil je als eerste de laatste ontwikkelingen in je inbox? Schrijf je dan snel in voor de nieuwsbrief onderaan op deze website én houdt onze Facebook-pagina in de gaten!

Winnaar woonwens enquête!
Fasering Sjtadshaof Roermond

De fasering

Het nieuwbouw project Sjtadshaof Roermond ligt vlakbij het centrum van Roermond, waar je heerlijk kunt eten of gezellig kunt winkelen. Tevens zit je in enkele minuten op de A73 richting richting Venlo óf Maastricht.

Zoals je kunt zien op de verkaveling wordt het project in 3 fases ontwikkeld. Maar natuurlijk willen wij eerst van jou horen welke woning het beste je bij jou past. Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Schrijf je dan hieronder in voor onze digitale nieuwsbrief of volg ons op Facebook.

Blijf op hoogte van Sjtadshaof Roermond

Het laatste nieuws als eerste in je inbox.